OB döntő Körmend 2008. 11. 08.

Megkezdődött a kick-box versenyszezon

altA 2008-as versenyszezon a kondorosi kick-boksz-osok számára sikeresen fejeződött be.  Litauszki László november első hétvégéjén meghívást kapott az országos döntőre,

 


ahová súlycsoportonként a legjobb négy versenyzőt hívják meg az ország klubjaiból, hogy eldöntsék ki képviselje Magyarországot a portugáliai EB-n. Litauszki sikeresen vette az első akadályt és beverekedte magát a döntőbe, ahol a hétszeres világbajnok Debreczeni Dezsővel találta magát szemben. Férfias csata után végül alulmaradt a rutinosabb versenyzővel szemben, de így is tartalékválogatott lett és eredményei alapján I. osztályú versenyzői minősítést kapott. 
A január nálunk is, mint minden klubnál alapozással telt, ahol az erőnlét és az állóképesség fejlesztése az elsődleges cél, amire azután építeni lehet a technikai edzéseket.
 Március 22-én megkezdődött az idei bajnokság és az első fordulót Mosonszolnokon rendezték meg. Kondorost Gáspár Peti képviselte -69 kg-ban. Szép számú mezőny gyűlt össze tele ifjú „titánokkal”. Az év elején még  „kipihent” versenyzők óriási csatákat vívtak. Petinek sajnos az első négybe már nem sikerült bekerülnie de bíztató formában volt a bajnokság többi fordulójához. A következő megmérettetés május 9-én lesz, ami után egy héttel a világkupa következik. Addig még sok munka vár a klub versenyzőire. Klubunk továbbra is várja a lelkes, sportolni vágyó fiatalokat hétfőn, szerdán és pénteken 18:00-19:30- ig az alsós iskola tornatermébe.

Litauszki László