Európa Kupa, Golden Glove 2013

Európa Kupa, Golden Glove 2013
 
altJanuár 19-20-a között, az olaszországi Coneglianoban rendezték meg 15 ország részvételével az év első jelentősebb kick-box versenyét a VII. Golden Glove Európa kupát.
 
Ezen a rangos, színvonalosan megrendezett viadalon három Békés megyei kick-box egyesület, a Békéscsabai Lakótelepi SE, az Újkígyósi Kick-box SC, és a Kondorosi Kick-box Egyesület, Debreczeni Dezső edző vezetésével vett részt.
A versenyt nem csak a professzionális rendezés, hanem a nagyszámú nevezés is jellemezte. A szombati mérlegelés után kezdődtek a light, kick-light, és double team összecsapások, vasárnap pedig a point-fighting viadalok, ahol a mieink is érdekeltek voltak. A kondorosi klubot Szász Kristóf és öccse Szilárd képviselte. Kristóf kadet 2 -63 és -69kg-ban is nyert egy-egy meccset, de tovább jutni sajnos nem sikerült neki az erős olasz ellenfelekkel szemben. Szilárd az első körben búcsúzott. Mivel mindkét versenyző korcsoportot és ezzel együtt súlycsoportot is váltott, ezért a reális cél a helytállás és a rutinszerzés volt a fiúktól, amit teljesítettek. 
alt