Elvárt sikerek a Megyei Bajnokságon

alt2013. március első szombatján rendezte meg a Békés Megyei Karate Szövetség a tavaszi forduló megyei bajnokságát, ahol 100 kezdő és haladó szintű harcos mérte össze tudását.
 
   A versenyt az óvodás korúak kezdték és nagy öröm volt látni a kis harcosok nagy harci kedvét. Az ovisok után elkezdődtek az "idősebb" korosztály küzdelmei is. Kondorosról három versenyző indult különböző korosztályban. Az első küzdő Rácz Martin volt, aki sokat fejlődve éppen csak lemaradt a dobogóról. A következő meccset Szász Kristóf vívta semi contact szabályrendszerben, 63 kg-ban esélyt sem adott ellenfeleinek fölényesen nyerte súlycsoportját. Szilárd következett, akin nagyon látszott a nemzetközi versenyeken szerzett tapasztalat -és a kemény edzésmunka- így elsöprő fölénnyel jutott a döntőig, ahol viszont egy hajszállal lemaradt így második lett.
Mivel minden versenyzőnk két szabályrendszerben indult délután kezdődött a második sorozat. Ismét Kristóf kezdett, első meccsén kb 15 másodperc alatt olyan fölényt szerzett, hogy az ellenfele feladta a küzdelmet, így a döntőben találta magát de ott is magabiztosan versenyezve hozta a tőle  elvárható megyei bajnoki címet. Szilárd light contactban nagyon összeszedetten versenyzett és megérdemelten nyert. Rácz Martint ismét utólérte egy kis adminisztrációs hiba így sajnos elmaradt a light contact meccse.  
Több kép a fotogallériában!