Közös edzés Zrínyi Miklóssal

243039 zrinyi1 Bár az év vége karnyújtási közelségben került, s a legtöbben a feltöltődés, a pihenés időszakát töltik, azért nem mindenki pihen. A Békés megyei Harcművész Szövetség All-Style Karate és Kick-box szakága bemutató light-contact és kick-light edzést szervezett.


A meghívott edzésvezető Zrínyi Miklós VI.DAN mesteredző, a magyar kick-box válogatott szövetségi kapitánya, aki több mint tíz évig tagja volt a WAKO világszövetség háromtagú light-contact szakbizottságának. Zrínyi Miklós, mint szövetségi edző, most is a light-contact és a kick-light válogatottat irányítja, s egyben ő a magyar kick-box edzőképzés vezetője is. Így elmondhatjuk, hogy igazán kiváló szakember edzésén vehetett részt az az 53 érdeklődő, aki ezt a vasárnap délelőttöt az edzésre szánta. Shihan Gregor László VI.DAN, V.DAN kick-box, a Békés megyei Harcművész Szövetség elnöke köszöntötte Zrínyi mestert és az érdeklődőket, akik még Debrecenből is ellátogattak Mezőberénybe.

243040 zrinyi2 243041 zrinyi3

 

A Barna Márton és Schaffer Katalin vezette Mezőberényi Sportcsarnok SE mint mindig, most is készséges házigazdának bizonyult. Nem csak a kick-box irányzathoz tartozók vettek részt ezen a rendezvényen, hiszen goshinkai karatésok és ITF taekwon-dosok is ott gyakoroltak. Szép számú hozzátartozó is végignézte a két és fél órás edzést, s meg kell mondani, hogy fegyelmezetten. Zrínyi Miklós mesteredző maximálisan megfelelt az elvárásoknak, hiszen nem csak pörgős páros gyakorlatokat vezényelt, hanem érthető magyarázatokkal is alátámasztotta a bemutató edzést. Ez azért is volt fontos, mert a rendezvényen 9 edző is részt vett, így edzői továbbképzést is jelentett az edzés. Méltán köszönte meg a pörgős két és fél órát tapssal a fáradt csapat. Zrínyi Miklós mesteredző utoljára öt élve tartott ilyen nyílt, bemutató edzést Békés megyében. Remélhetőleg a következő edzésre nem kell majd öt évet várni!