„Takarékszövetkezet Kupa”

altA Békés megyei karate és Harcművész Szövetség Kondoroson rendezte meg soron következő megyei bajnokságát a Kondorosi Kick-boksz Egyesület szervezésével. A versenyen közel száz különböző korosztályú versenyző vett részt és vívott kemény küzdelmeket a megyei bajnoki címekért.
A versenyt két szabályrendszerben rendezték: stop-semmi contact, (minden találat után megállítják a küzdelmet, bemutatják illetve értékelik a találatot), illetve light-contact (2 x 2 percig folyamatosan folyik a küzdelem és a mérkőzés végén hirdetnek győztest). 
A Kondorosiak közül Kovács Tibi serdülő, Balog Jani, Maginyecz Gyuri, Terhes Roland és Kriska Norbi felnőtt korcsoportban indultak. 
Először a stop-semi contact szabályrendszer küzdelmei zajlottak le. Minden kondorosi hozta a tőle elvártat és jó eredmények születtek, csakúgy mint light-contactban. Balog Jani mindkét szabályrendszert magabiztosan nyerte, Maginyecz Gyuri stopban 2. lightban pedig bajnok lett és ő vehette át a verseny különdíját is, amit a legkeményebben küzdő versenyzőnek szántak a rendezők. Terhes Roland mindkét szabályrendszerben 3. helyen végzett, Kriska Norbi stop-semi contactban 3. helyett szerzett.
 2006.
alt alt  
Az elismeréseket a Kondorosi Takarékszövetkezet vezetője Gráfik Krisztián és a helyi klub nemrégiben mestervizsgát tett versenyzője Zsjak Zoltán adta át. 
Tehát a kondorosiak 3 aranyat, 1 ezüstöt, 3 bronzot és 1 különdíjat szereztek, ami nagyon szép eredmény.      
A kick-box klub ismét helytállt és újra kivívta a Harcművész Szövetség elismerését a rendezésért. 
Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónknak a segítséget, nélkülük nem sikerült volna!
 
 
Litauszki László 2006.03.