Európa bajnokság pénteki nap

alt

A Krynica-Zdrój-ban megrendezett utánpótlás Európa Bajnokság utolsó előtti napját nagy izgalommal várta mindenki, hiszen ezen a napon a még versenyben maradt harcosok közül legtöbben megvívták az egyéni versenyszámok utolsó meccsét a DÖNTŐT.
 A Békés megyei point fightingosok közül először Viczián Roland lépett tatamira ellenfele egy orosz fiú volt. Rolandon jól látszott az elszántság és egy pillanatig sem engedte ki a vezetést a kezéből, végig irányította a mérkőzést és magabiztosan győzött. A következő Békés megyei meccset Laurincz Boglárka vívta, ellenfele egy német lány volt. Bogi mosolyogva lépett fel a küzdőtérre és a német lány viselkedésén látszott, hogy az első "meccset" a pszichikai összecsapást Bogi nyerte kiütéssel. Nagyon taktikusan, megtervezett támadásokkal fölényesen megnyerte a mérkőzést és ezzel Európa bajnok 
lett. A nap harmadik Békés megyei pointfighting döntőjét Óré Márk vívta. Márk sajnos nem bírt az ír ellenfelével így Európa bajnoki ezüstérmet szerzett. A szombati napon tatamira lép Opauszki Dávid, és Szentpéteri Bence, hogy megvívíják a döntő mérkőzést. Két jól felkészült versenyzőről van szó, akik technikai KO-val jutottak a döntőbe. Szurkolunk nekik!
Az egyéni küzdelmek után következnek a csapatversenyek, ahol kadet 1 és kadett 2 korcsoportban is újra tatamira állnak: 
Opauszki Dávid, Bálint Zoli, Szentpéteri Bence, a kondorosi Szász Kristóf, Csák Bence, Laurincz Bogi.
A ringben döntőzik Kádas Gábor. Hajrá magyarok!